Våra tjänster – Allt inom flytt & bud

När man är i färd med att anlita en flyttfirma kan det vara skönt att veta vilka övriga tjänster som erbjuds. Vi tar emot uppdrag vad gäller allt från bohagsflytt till flyttstädning i Stockholm, naturligtvis till en billig penning. Det låga priset till trots så har vi många års erfarenhet av bohagsflytt och många återkommande kunder. Noggrannhet är vårt signum och vi bjuder på framkörningsavgiften.

Vi hjälper dig med följande: 

  • All slags flytt (inklusive kassaskåps- och pianoflytt)
  • Utomlandsflytt
  • Leverans av flyttkartonger
  • Packning respektive uppackning
  • Flyttstädning inklusive fönsterputsning
  • Bud och transport – skicka dina paket billigt med oss

Flyttgubbarna

Som transportföretag hjälper vi inte bara till med allt som har med flytt att göra. Nu går det också utmärkt att boka oss för transport av paket och bud inom Stockholm. Små eller stora paket spelar ingen roll. Och vi gör det till ett pris som ingen av våra konkurrenter kan tävla med.

För att du ska känna dig trygg med vad du beställer ger vi dig ett fast pris. På så vis vet du alltid vad du betalar för. Priset för mindre frakter och paket är 400 kr per kolli, varken mer eller mindre. Moms och försäkring ingår dessutom i samtliga priser. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt val av oss som budfirma på alla plan.

Stort fokus på kundnöjdhet

Vi är den av huvudstadens budfirmor som erbjuder de lägsta priserna. Det betyder inte att vi gör avkall på kvaliteten eller servicen. Våra flyttgubbar är pålitliga och punktliga, våra budbilar snabba. Som budfirma har vi många års erfarenhet av transporter och bud. Kundnöjdhet och god service är viktigt för oss och vi kan vid det här laget räkna in många nöjda kunder i vår kundkrets. Vi hoppas att du vill bli en av dem.

Tveka inte att kontakta oss om du har behov av leveranser med expressbud och mindre frakter inom Stockholm. Vi håller koll på kollina!

Stort utbud av kvalitetstjänster inom flytt & transport

Vi på Flyttgubbarna erbjuder billiga tjänster inom allt som har med flytt att göra. Oavsett om du vill anlita flytthjälp för enbart bohagsflytt eller önskar beställa flyttstädning i Stockholm har du kommit helt rätt.

Bra priser & hög kvalitet

Bli inte avskräckt av våra låga priser. Om du anlitar oss för tjänster inom flytt kan du vara säker på att få mer än du betalar för. Vi på Flyttgubbarna håller hög nivå på samtliga tjänster som vi erbjuder. Vi lägger även stor vikt vid kundnöjdhet och har genom våra många år i branschen byggt upp en stor kundkrets.

Anlita oss nästa gång du är i behov av billig bohagsflytt, och/eller flyttstädning i Stockholm eller ska flytta utomlands.

Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!