Vad ingår inte i flyttstädning?

När du planerar en flytt, är det viktigt att ha en tydlig förståelse för vad som ingår i en professionell flyttstädning och vad som inte gör det. Att veta vad du inte behöver oroa dig för kan hjälpa dig att undvika överraskningar och fokusera på de rätta sakerna under din flyttprocess. Här är en lista över vad som vanligtvis inte ingår i flyttstädning.

1. Personliga ägodelar och möbler

Det är viktigt att förstå att flyttstädning inte inkluderar flytten av dina personliga ägodelar eller möbler. Det är vanligtvis ditt ansvar att packa och flytta dessa saker till din nya bostad eller kontor.

2. Avyttring av skräp eller överblivna saker

Flyttstädning inkluderar inte bortforslandet av skräp eller saker du vill göra dig av med. Om du har möbler, elektronik eller andra föremål som du inte längre behöver, måste du antingen göra dig av med dem själv eller hyra en separat tjänst för skräpavhämtning.

3. Fönsterreparationer eller ersättning av glas

Om dina fönster är trasiga, repiga eller i behov av reparation, ingår inte detta i en vanlig flyttstädning. Fönsterreparationer är ett separat projekt som du måste ta itu med på egen hand eller genom att anlita en professionell fönsterreparatör.

4. Djup rengöring av ugn och spis

Medan en flyttstädning vanligtvis inkluderar rengöring av ugnen och spisen, om dessa är i extremt dåligt skick och kräver djuprengöring eller reparation, kan det kräva en separat tjänst eller arbete som du måste göra på egen hand.

5. Rengöring av persienner eller gardiner

Flyttstädning omfattar vanligtvis inte rengöring av persienner eller gardiner. Om dessa behöver rengöras eller tvättas, måste du antingen göra det själv eller anlita en gardintvättstjänst.

6. Skadedjursbekämpning eller sanering

Om du upptäcker skadedjur eller behöver saneringstjänster i din gamla bostad, är det något som inte ingår i flyttstädningen. Det är ditt ansvar att hantera eventuella skadedjur eller saneringsbehov innan du lämnar bostaden.

7. Gräsklippning eller trädgårdsskötsel

Om du har en trädgård eller en gräsmatta, ingår inte skötsel av dessa områden i flyttstädningen. Det är något du måste ta hand om själv eller genom att anlita en trädgårdsskötselstjänst.

Flyttgubbarna

Hos oss får du professionell hjälp med flyttuppdrag, flyttstädning eller transportlösningar. Som en ledande flyttfirma i Stockholm kan du räkna med kvalitativ flyttjänster.

Om företaget

Om oss

Priser

Kontakt

Östbergatorg 1
125 73 Älvsjö
076-162 20 85
info@flyttdirekt.se

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

För en trygg och smidig flytt Flyttgubbarna