Flytthjälp

För en smidig flytt

Flyttgubbarna är det trygga valet när du önskar professionell hjälp med flytthjälp i Stockholm. Med vår expertis inom allt från flytthjälp till packhjälp gör vi processen enkel och bekymmersfri. Vi behandlar varje tillhörighet med omsorg och respekt, och står stolt som en prisvärd och pålitlig flyttfirma i Stockholmsområdet.

Bekymmersfri flytthjälp med vår försäkringsgaranti

På Flyttgubbarna är din tillfredsställelse och trygghet vårt främsta mål. Därför erbjuder vi omfattande försäkringsskydd som säkerställer att dina ägodelar är väl skyddade mot eventuella skador eller förluster under hela flyttprocessen. Med vårt försäkringsskydd kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina värdefulla ägodelar hanteras med största omsorg.

Vi rekommenderar även att du ser över din egen hemförsäkring för extra skydd under flytten. Om du har några frågor eller behöver mer information om vår försäkring, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Skräddarsydda flyttjänster för varje unikt behov

Flytt mellan städer

Pianoflytt

Flytta kassaskåp

Flytt med magasinering

Företagsflytt & Kontorsflytt

Svaren du söker!

Vanliga frågor och svar

Flyttgubbarna

Hos oss får du professionell hjälp med flyttuppdrag, flyttstädning eller transportlösningar. Som en ledande flyttfirma i Stockholm kan du räkna med kvalitativ flyttjänster.

Om företaget

Om oss

Priser

Kontakt

Östbergatorg 1
125 73 Älvsjö
076-162 20 85
info@flyttdirekt.se

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

För en trygg och smidig flytt Flyttgubbarna