Transporter & bud

Budfirma

Flyttgubbarna är din go-to budfirma i Stockholm, redo att hantera allt från vardagliga leveranser till särskilda transportbehov. Vi förstår vikten av en pålitlig transporttjänst i en storstad som Stockholm, och därför är vår mission att erbjuda en service som är både snabb och ekonomisk.

För en fullständig översikt av alla flyttjänster vi erbjuder, inklusive flytthjälp, transport och förvaring, besök vår huvudsida för flytthjälp.

Säkerhet och pålitlighet är vår främsta prioritet 

Som en av de mest populära budfirmor i Stockholm erbjuder vi:

Z

Snabba och billiga bud

Z

Transport från dokument till möbler

Z

Färdiga priser utan överraskningar

Z

Lösningar för alla: företag & privatpersoner

Z

Enkel onlinebokning för frakt

I en bransch där tid är pengar, sätter vi vår stolthet i att vara ett budfirma som Stockholm kan lita på. Vare sig du behöver skicka en viktig present, transportera möbler, eller bara vill ha ett billigt bud, kan du vara säker på att vi hanterar varje uppdrag med omsorg och professionalism.

Vi vet att det finns många budfirmor att välja på, men med vår kombination av erfarenhet, prisvärdhet och engagemang, är Flyttgubbarna det självklara valet för alla dina budbehov i Stockholm.

Kontakta oss idag för en offert!

Flyttgubbarna

Hos oss får du professionell hjälp med flyttuppdrag, flyttstädning eller transportlösningar. Som en ledande flyttfirma i Stockholm kan du räkna med kvalitativ flyttjänster.

Om företaget

Om oss

Priser

Kontakt

Östbergatorg 1
125 73 Älvsjö
076-162 20 85
info@flyttdirekt.se

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

För en trygg och smidig flytt Flyttgubbarna