Vår flyttservice

Bohagsflytt

Bohagsflytt har aldrig varit enklare eller mer prisvärt. Med oss på Flyttgubbarna får du en professionell flyttfirma som erbjuder konkurrenskraftiga flyttpriser i Stockholm. Oavsett om du ska flytta lite, flytta möbler eller behöver hjälp med transport av dina ägodelar, är vi här för dig. Vi skräddarsyr givetvis flytten efter dina behov.

För en fullständig översikt av alla flyttjänster vi erbjuder, inklusive flytthjälp, transport och förvaring, besök vår huvudsida för flytthjälp.

Vi på Flyttgubbarna erbjuder en trygg och komplett bohagsflytt till ett konkurrenskraftigt pris.

Söker du pålitlig och prisvärd bohagsflytt i Stockholm? Hos Flyttgubbarna förstår vi vikten av en smidig och säker flytt. Vare sig du behöver hjälp med traditionell flytt inom en stad, pianoflytt eller långflytt är vi här för dig.

Vi har etablerat oss som en av Stockholms bästa flyttfirmor genom vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. För att möta dina budgetbehov erbjuder vi två flexibla prisalternativ:

Z

Ett konkurrenskraftigt timpris på 500 kr, med vårt kvalificerade flyttpersonal.

Z

Eller ett skräddarsytt fast pris baserat på dina unika behov genom en skriftlig offert.

Läs mer om hur mycket en flyttfirma i Stockholm kostar här. Kom ihåg, vi erbjuder gratis prisuppskattning.

Vi sätter din trygghet i fokus

På Flyttgubbarna är vi fullt medvetna om vikten av att skydda dina ägodelar under flyttprocessen. Därför har vi omfattande försäkringar på plats som täcker eventuella skador eller förluster som kan uppstå. Vår försäkring garanterar att du kan känna dig trygg och säker medan vi hanterar dina värdefulla ägodelar.

Vi rekommenderar också att du granskar din egen hemförsäkring för att se om den erbjuder extra skydd under din flytt. Om du har några frågor om vår försäkring eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.

Skräddarsydda tjänster för varje unikt behov

Flytt mellan städer

Pianoflytt

Flytta kassaskåp

Flytt med magasinering

Företagsflytt & Kontorsflytt

Svaren du söker!

Vanliga frågor och svar

Flyttgubbarna

Hos oss får du professionell hjälp med flyttuppdrag, flyttstädning eller transportlösningar. Som en ledande flyttfirma i Stockholm kan du räkna med kvalitativ flyttjänster.

Om företaget

Om oss

Priser

Kontakt

Östbergatorg 1
125 73 Älvsjö
076-162 20 85
info@flyttdirekt.se

Önskar du komma i kontakt med oss direkt?

För en trygg och smidig flytt Flyttgubbarna