Billig & noggrann flyttfirma i Stockholm

Flyttgubbarna är en billig flyttfirma som erbjuder dig komplett service gällande flytt, med bibehållen kvalitet trots det låga priset. Vi har dessutom ingen framkörningsavgift.

Många väljer att avstå från att anlita flyttfirmor för att de tror att det blir onödigt dyrt. Så är inte fallet när du anlitar oss. Flyttgubbarna erbjuder Stockholms lägsta priser på flytt samt flyttstädning.

Billigast på flytt & flyttstädning

Vi vill att alla ska ha råd att anlita billig flytthjälp i Stockholm. Därför är vi på Flyttgubbarna stolta över att kunna erbjuda branschens lägsta priser.

Som kund kan du – utifrån vad som passar dig bäst – välja mellan två prisalternativ. Det första alternativet innebär att du betalar ett timpris på 500 kronor per timme. Då ingår även flyttgubbar. Det andra alternativet är att du betalar fastpris.

Så lite kostar flytt & flyttstädning hos oss

För att visa hur billigt det faktiskt kan vara att anlita en flyttfirma för flytt och/eller flyttstädning vill vi gärna illustrera det med två exempel:

  • För en komplett flytt av 2 rum och kök inom samma ort skulle du som kund betala 2 500 kronor.
  • En flyttstädning av 2 rum och kök kostar 800 kronor.


Moms och försäkring ingår i samtliga priser. Vi är dessutom kreditvärdiga enligt UC.

Fri offert på flytt & flyttstädning

Vad väntar du på? Med vår billiga flytthjälp i Stockholm behöver ingen längre avstå flyttexperternas hjälp. Välkommen att kontakta oss så berättar vi hur mycket just din flytt med inkluderad flyttstädning skulle kosta. Vi lämnar offert utan kostnad!

Försäkringar

Vi har två olika försäkringar. Vi har avtal med de största försäkringsbolagen i Sverige. Försäkringen täcker både hantering av gods samt transporter.

FÖRSÄKRINGEN TÄCKER UPP TILL 6 MILJONER SEK.

Garanti

  • Vi garanterar att komma till det överenskommna datumet samt tiden vi har lovat kunden.
  • Vi garanterar godkänd flyttstädning